Mazouttank verwijderen
Met 25 jaar ervaring in het verwijderen van mazouttanks is All-in Tank Service de geknipte partner voor jouw tankverwijdering. Jaarlijks voeren we zo’n 3500 boven- en ondergrondse mazouttankverwijderingen uit in heel België.

Met onze hoogtechnologische verwijderingswagen kunnen onze stookolietechnici de verwijdering van jouw mazouttank volledig van A tot Z onder handen nemen zonder de hulp van andere partijen. Hierdoor klaren ze een ondergrondse mazouttanksanering op minder dan een uur tijd! Het verwijderen van een ondergrondse of bovengrondse mazouttank duurt een halve dag. Voor een tanksanering is dat een toptijd.

Na het verwijderen van jouw mazouttank overhandigen we ook steeds een wettelijk erkend attest.

Wanneer je mazouttank verwijderen?

Er zijn meerdere redenen waarom je een mazouttank wilt verwijderen. Een aantal situaties die vaak voorkomen:

  • Je tank lekt mazout waarbij een risico op bodemverontreiniging ontstaat. In dit geval moet je natuurlijk dringend contact opnemen voor een spoedinterventie.
  • Je mazouttank is afgekeurd of verouderd en je wilt deze vervangen door een nieuwe tank.
  • Je beslist om van mazout over te schakelen naar een andere energiebron zoals aardgas of elektriciteit.
  • Je hebt in of aan je woning een oude mazouttank die (al jaren) niet meer gebruikt wordt.
  • Je wilt de verkoop van je woning stimuleren door een niet-gebruikte stookolietank eerst te laten verwijderen.

Voor het verwijderen van je mazouttank kan je in elke situatie rekenen op All-in Tank Service. Onze erkende technici garanderen dat jouw mazouttank vakkundig en volgens de wettelijke bepalingen wordt gesaneerd. De wettelijke verplichtingen die van toepassing zijn, hangen af van de grootte en de plaats van de mazouttank (bovengronds of ondergronds). De regelgeving hierover verschilt per gewest.

Vraag hier je offerte aan voor de verwijdering van jouw mazouttank