Over ons
All-in Tank Service helpt je verder met het keuren, saneren, verwijderen of vervangen van je mazouttank. Met 4 filialen en talrijke kleinere vestigingen over heel België zijn onze stookolietechnici altijd vlakbij. In combinatie met onze hoogtechnologische saneringswagen werken onze experts hierdoor snel en efficiënt waardoor ze je in een recordtijd verder helpen.

Ook voor het kopen van een nieuwe mazouttank of het plaatsen van een regenwaterput kan je beroep doen op onze diensten.
Alle werken snel uitgevoerd

Alle werken snel uitgevoerd

Of het nu gaat over de keuring, sanering of installatie van een mazouttank, we voeren alle werken snel en efficiënt uit. Onze techniekers zijn stuk voor stuk ervaren professionals die iedere klus doeltreffend aanpakken en garant staan voor een vlotte uitvoering.

Zodra je bij ons een mazouttankkeuring, mazouttanksanering of mazouttankinstallatie bestelt, nemen we contact met je op om een datum af te spreken. Op het afgesproken tijdstip komt een expert bij je langs voor het keuren van je mazouttank of melden onze techniekers zich aan voor de sanering of installatie van je mazouttank. Dankzij onze garantie van een snelle en efficiënte uitvoering, is de klus snel geklaard en moet je dus niet meer dan enkele uurtjes voor ons bezoek voorzien in je drukke agenda.

Eén aanspreekpunt voor al jouw vragen

Eén aanspreekpunt voor al jouw vragen

Heb je een vraag over tankkeuringen, tanksaneringen of het installeren van een nieuwe mazouttank? De experts van All-in Tank Service staan voor je klaar! Met 25 jaar ervaring op de teller zijn we uitgegroeid tot de one-stop-shop op het gebied van mazouttanks en hebben we dus heel wat kennis in huis.

Onze experts ontzorgen je van A tot Z en daar hoort ook het beantwoorden van al jouw vragen bij. Aarzel dus niet om ons te contacteren op 0800 11 206 of via ons contactformulier. Als vast aanspreekpunt voor alle vragen omtrent mazouttanks zullen we ons uiterste best doen om ook jouw vragen snel en duidelijk te beantwoorden.

Geen zin om even te wachten op een antwoord? Neem dan eens een kijkje tussen onze nieuwsartikels. Misschien staat jouw vraag er al tussen en vind je het antwoord rechtstreeks op onze website.

Erkende techniekers en officiële attesten

Erkende techniekers en officiële attesten

Bij All-in Tank Service werken we uitsluitend met erkende techniekers. Zo ben je altijd zeker dat onze medewerkers de nodige opleidingen hebben gevolgd en aan de vereiste voorschriften voldoen om jouw mazouttank te keuren, saneren of installeren. Wanneer je de werken laat uitvoeren door een erkend technicus van All-in Tank Service ben je verzekeringstechnisch gedekt.

Na de controle, sanering of installatie van je mazouttank ontvang je van ons een geldig conformiteitsattest zodat je wettelijk helemaal in orde bent. Dit officiële document bewijst dat jouw mazouttank voldoet aan alle technische vereisten. Zo’n attest is niet alleen belangrijk om bijvoorbeeld in het geval van een lekkende mazouttank de torenhoge kosten van een bodemsanering te vermijden. Ook wanneer je je woning wil verkopen, moet je de nodige attesten kunnen voorleggen.