Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring makkelijker te maken.
Privacy Policy - Cookie Policy

Sluiten

Werftank of verdeelinstallatie

Verdeelinstallatie Metalen Tank

Dubbelwandige metalen tank met pomp, volledig Vlarem-conform privé tankstation. De opstelling bestaat uit een dubbelwandig metalen tank voorzien van een monofasige palettenpomp. Dit privétankstation is voorzien van 4 m slang en automatisch pistool. (gemonteerd op tank)

Technische Fiche

Verdeelinstallatie Polyethyleen Tank

Dubbelwandige polyethyleen tank met pomp, volledig Vlarem-conform privé tankstation. Deopstelling bestaat uit een kunststoftank in polyethyleen (groene kleur) geplaatst in een kunststof inkuiping. Deze tank is ideaal voor opstelling buiten (het polyethyleen is bestand tegen de inwerking van het zonlicht) en is volledig onderhoudsvrij. Is voorzien van een teller, slang en verdeelpistool. Alles zit opgeborgen achter een stevige deur, voorzien van een slot.

Technische Fiche - Info Folder

Werftanks

Werftank metaal cilindrisch

IBC containers mogen gevuld vervoerd worden op de openbare weg, montage aanzuigbuis met terugslagklep, niveaumeter en geleidbuis elektrische overvulbeveiliging in PE pistoolhouder, morsbak, die ook dient als kast om pomp in te hangen met afsluitbaar deksel, opneembaar met heftruck.

Technische Fiche

Werftank metaal rechthoekig

IBC containers mogen gevuld vervoerd worden op de openbare weg; montage aanzuigbuis met terugslagklep, niveaumeter en geleidbuis elektrische overvulbeveiliging in PE pistoolhouder, morsbak, die ook dient als kast om pomp in te hangen met afsluitbaar deksel, opneembaar met heftruck.

Technische Fiche

Werftank Polyethyleen Truckmaster

Handige hoeveelheid brandstof steeds in uw nabijheid. De nieuwe TITAN Truckmaster is volledig vervaardigd uit rotatiegegoten polyethyleen. Deze opslagmogelijkheid is bedoeld om op verplaatsing klein transport te voorzien van brandstof. Door zijn geringe inhoud (420 L) valt deze verpakking niet onder de ADR reglementering. De Truckmaster is uitgerust met een pomp op 12 volt of 24 volt, vulbuis, ontluchting en niveaumeter. De 2 handvaten op de Truckmaster verhogen het gebruiksgemak. Deze verpakking is ook voorzien van gleuven voor transport met een heftruck en ogen voor transport met kraan.

Technische Fiche - Info Folder

Indien deze tanks niet aan jouw behoeften voldoen, bekijk dan zeker ook onze ondergrondse tanks en bovengrondse tank.

Meer informatie nodig? Neem dan contact met ons op of kom eens langs in één van onze filialen.