Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring makkelijker te maken.
Privacy Policy - Cookie Policy

Sluiten

Leveren en plaatsen van mazouttanks en brandstoftanks

Ben je aan het bouwen en heb je een nieuwe mazouttank nodig? Of stootte je tijdens de verbouwing van jouw woning op een mazouttank die aan vernieuwing toe is? Vertrouw dan op All-in Tank Service. Met ons kies je voor een veilige, voordelige en comfortabele oplossing voor jouw mazouttank.

GRATIS offerte aanvragen

Wat zegt de wet?

Het leveren en plaatsen van een nieuwe brandstoftank moet gebeuren volgens de VLAREM-voorschriften. Dat houdt onder andere in dat er steeds een erkend technicus aanwezig moet zijn bij de installatie, dat er ook een overvulbeveiliging moet gemonteerd worden, en dat u een attest van prototypekeuring alsook een conformiteitsattest moet kunnen voorleggen. Bij het installeren van een nieuwe tank is deskundig advies dus broodnodig.

All-in Tank Service lost het voor je op

Bij de plaatsing en tankkeuring van een nieuwe tank is All-in Tank Service de geknipte oplossing. Wij beschikken over een ruime ervaring met het plaatsen van nieuwe tanks. Onze technici zorgen ervoor dat de plaatsing volledig volgens de VLAREM-voorschriften gebeurt. Laat je de plaatsing van jouw tank liever over aan jouw vaste aannemer of installateur? Dan kan je steeds een beroep doen op één van onze erkende technici (gekwalificeerd door Aminal). Zij houden toezicht tijdens de plaatsing en leveren een attest af dat bevestigt dat de voorschriften van de VLAREM-wetgeving gevolgd werden.

Ondergronds of bovengronds?

Bij All-in Tank Service kan je zowel voor bovengrondse als ondergrondse tanks terecht. Onze bovengrondse tanks met dubbelwandig polyethyleen voor buiten zijn bestand tegen weer en wind en kunnen uiteraard niet roesten. Voor binnen zijn er onze dubbelwandige metaaltanks. De ruimte in jouw huis waar je jouw tank wil plaatsen, is moeilijk toegankelijk? Geen probleem, onze batterijtanks kunnen door hun compacte afmetingen makkelijk door elke deuropening. Daarna koppel je de batterijtanks gewoon aan elkaar. Bij dubbelwandige tanks is een inkuiping in jouw kelder niet nodig. Bijzonder handig. Ook voor ondergrondse tanks van de beste kwaliteit ben je bij All-in Tank Service aan het juiste adres. Bijzonder stevig zijn onze glasvezelversterkte polyestertanks. Daarnaast bieden we je een hoogkwalitatief gamma cilindrische dubbelwandige metalen tanks aan. Net als de bovengrondse beantwoorden alle ondergrondse tanks van All-in Tank Service aan de VLAREM-voorschriften.

Een nieuwe tank nodig?

Met ons kies je voor een veilige, voordelige en comfortabele oplossing voor jouw mazouttank, verdeelinstallaties of werftanks. Meer informatie nodig? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in één van onze filialen.

GRATIS offerte aanvragen