Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring makkelijker te maken.
Privacy Policy - Cookie Policy

Sluiten

Tanksanering van mazouttank of stookolietank

Stel: als bouwheer weeg je tijdens de verbouwing van jouw huis de verschillende brandstoffen tegen elkaar af. Uiteindelijk hak je de knoop door: je stapt over op een andere energiebron. Jouw oude mazouttank mag je echter niet zomaar onder de grond laten zitten. Of stel: tijdens de verbouwing stoot je op een defecte mazouttank die niet meer hersteld kan worden. Ook die mag in geen geval op zijn plaats blijven.  In beide gevallen is een tanksanering nodig en kan All-in Tank Service je uit de nood helpen door jouw oude tank reglementair buiten gebruik te stellen.

All-in Tank Service lost het voor je op

All-in Tank Service is een expert in tanks en tankkeuring.

Bovengrondse tanks kunnen gereinigd, opgehaald en afgevoerd worden.  Indien de tanks niet in één beweging kunnen weggehaald worden, worden de tanks vonkvrij verschroot (zeker het geval voor tanks in kelder- of bergingsruimtes) met een knabbelschaar (vonkvrije technieken dewelke brandgevaar uitsluiten).

Ondergrondse tanks kunnen gereinigd en uitgegraven respectievelijk opgevuld worden. Wettelijk is men verplicht de tank te laten uitgraven. Indien dit technisch onmogelijk is (bv. stabiliteitsproblemen, aanwezige nutsleidingen, ...) wordt de tank opgevuld met bioschuim. Hiervoor beschikt All-in Tank Service over een uniek systeem, een reinigingswagen, die tevens uitgerust is met een opschuiminstallatie, zodanig dat de werkzaamheden aaneensluitend kunnen worden uitgevoerd.

 

GRATIS offerte aanvragen

 

Do's en Don'ts: