Groepsaankoop tanksanering Veneco

Heeft je mazouttank zijn beste tijd gehad en moet hij worden gesaneerd? Dan is het vaak interessant om deel te nemen aan een groepsaankoop om stookolietanks buiten gebruik te stellen. Zo vermijd je in één klap de kosten van een eventuele bodemsanering én wordt de prijs van je tanksanering gedrukt door onze groepsaankoop.

Waarom saneren?

Wanneer je je mazouttank niet meer gebruikt, ben je wettelijk verplicht om de tank professioneel buiten dienst te laten stellen. Een oude tank kan immers roesten en doorlekken, waardoor olieresten in de bodem en het grondwater terecht kunnen komen. Met een sanering vermijd je eventuele bodemverontreiniging en het bijhorende hoge kostenplaatje. Bovendien moet je bij de verkoop van je woning een attest kunnen voorleggen om te bewijzen dat je oude mazouttank correct werd gesaneerd.

Samen saneren!

Onze groepsaankoop van stookolietanksaneringen laat betere voorwaarden toe. De vaste kosten voor het transport, de reiniging van het materiaal, etc. worden beperkt en door meerdere bestellingen te bundelen, geniet je van een groepskorting. Samen met Veneco saneren, garandeert je dus de laagst mogelijke prijs voor een professionele mazouttanksanering.