Regenwaterput plaatsen
Klaar met het saneren en verwijderen van je ondergrondse mazouttank? Dan kan je die plaats meteen nuttig gebruiken om een regenwaterput te plaatsen. Die is nuttig voor het milieu en helpt je om je drinkwaterfactuur onder controle te houden. All-in Tank Service zorgt met veel plezier voor het plaatsen van je regenwaterput. Ook als je geen oude mazouttank hebt die moet worden verwijderd, staan onze experts paraat om jouw regenwaterput te plaatsen.

Waarom een regenwaterput plaatsen

Een gemiddeld gezin verbruikt jaarlijks 71 kubieke meter drinkwater of zo’n 84 liter per persoon per dag. Door het plaatsen van een regenwaterput kan dat eenvoudig worden gehalveerd. Denk maar aan het water dat je gebruikt om je toiletten door te spoelen, het huis te poetsen, de wasmachine te laten draaien, … Als je daarvoor gebruik maakt van regenwater, geniet je meteen van een flinke besparing op je drinkwaterfactuur.

Bovendien doe je met het plaatsen van een regenwaterput een goede zaak voor het milieu. Niet alleen wordt je watergebruik een pak duurzamer, je helpt ook om overbelasting van de riolering te vermijden. Tenslotte bevat regenwater aanzienlijk minder kalk. Het is zachter voor je leidingen en toestellen en zorgt zo voor een langere levensduur.

Wij plaatsen jouw regenwaterput

Wij plaatsen jouw regenwaterput

Naast het keuren, saneren en installeren van mazouttanks, kan je bij All-in Tank Service ook terecht voor het plaatsen van je regenwaterput. Dat kan aansluitend op de sanering van je mazouttank, maar is uiteraard ook mogelijk zonder eerst een beroep te doen op onze tankdiensten. Als je bouwt of herbouwt (meer dan 40 m2), ben je immers verplicht om een regenwaterput van minstens 5.000 liter te plaatsen.

Onze experts plaatsen een betonnen regenwaterput onder je oprit of gazon. Je loodgieter of sanitair installateur kan je vervolgens helpen met het pompsysteem dat het regenwater uit de put pompt en de verdere aansluiting buitens- en binnenshuis.

Vraag hier je offerte aan voor het plaatsen van een regenwaterput